Salona DC Open 2018

Po naporni vožnji do mednarodnega tekmovanja Salona DC Open 2018, sta takoj na strelsko linijo stopila Suzana Lukić in Maj Kadunc. V disciplini mešanih parov sta dosegla končno 9. mesto. 

Letošnjo sezono začenjamo nekoliko drugače, saj rezultati do decembra niso prvotnega pomena. Posvečamo se predvsem tehničnim izvedbam, iskanju nastavitev in občutkov, že sedaj pa kar nekaj pozitivnih opazk, tako da pričakujemo dobro sezono.

Prvi dan v Splitu rezultatsko nismo blesteli, je pa napredek viden predvsem v zbranosti in odnosu nastopanja. Dvanajst tekmovalcev in prav vsem gre pohvala za zavzetost.

Tudi zadnji dan mednarodnega tekmovanja v Splitu, smo prednost pred rezultati namenili mentalni vzdržljivosti skozi vseh 60 tekmovalnih strelov. Nekatere je bilo prav užitek spremljati, kako zavzeto so kontrolirali svoja čustva in občutke, ob tem da so morali korektno izvajati tehnično osnovne strelske prvine. Večina je bila ob koncu izmučena, saj so se mnogi borili do zadnje minute.

Rezultati so bili tokrat za nas nepomembni, je pa denimo 15 letni Luka Lukić oba dneva odlično oddelal tekmovanje in bil zadnji dan celo najboljši Slovenec v disciplini moških s puško, takoj za njim pa Maj Kadunc. Rezultata sicer za člane skromna (610+), pa vendarle nek pozitiven pokazatelj za nadaljnje delo. Tudi Suzana Lukić je v drugem dnevu pokazala, da kljub študiju ob delu in prestopu v članske vrste, z nekim usmerjenim in poslušnim delom, lahko vztraja v slovenskem vrhu deklet z zračno puško. Vse pohvale tudi ostalim, ki so upoštevali navodila trenerja in se niso predali številkam.

Ekipa pa tudi tokrat fenomenalna!
#MojTeamSdTrzin



04. 11. 2018

GALERIJA