Grand Prix Beograd 2018

1. Dan: Prispeli smo na mednarodno tekmovanje v Beograd in takoj stopili na strelsko linijo, kjer sta se z najboljšimi strelskimi asi pomerila Suzana Lukić in Maj Kadunc. Svoj nastop sta končala z novim mladinskim državnim rekordom 827.2 in v zelo ostri konkurenci zasedla odlično 12. mesto, posamezno pa Suzana 416.6 in Maj 410.8. Ostali trije so opravili uradni trening.

2. Dan: Zelo stresno smo začeli s tekmovanjem v Beogradu. Po včerajšnjem odličnem treningu, je danes Luka Lukić naletel na povsem razmajano puško in prvi streli so bili celo v belem. V petnajstih munutah poizkusnih strelov, ga dvakrat pokličemo z linije, mu zategnemo vijake in žal zmanjka časa za poizkusne strele. Zahtevamo dodatne 3 minute in k sreči nam to odobrijo. Ko Luka končno začne, pa le to začne vrhunsko in se kosa z najboljšimi evropskimi asi. Na koncu zanj odličnih 617.0 krogov.

Nejc Klopčič je odstreljal z nekoliko preveč želje in posledično 608.4, podobno se je iskal Maj Kadunc s 607.1, a oba pripravljena na boljši jutri. Končal je tudi Jernej Adlešič z rezultatom 603.0.

Med dekleti se Suzana Lukić počasi vrača na staro pot, kar se vidi v zelo dobrem začetku, potem pa desetke niso bile več tako močne, da bi lahko krojila vrh. Vseeno je dosegla zelo lepih 622.2 krogov.

Zadnji od trzinskih strelcev je nastopil Stellan Johansson, ki se vrača po poškodbi komolca in je tokrat s pištolo ustrelil solidnih 547 krogov.

3. Dan: Tretji dan tekmovanj v Beogradu smo začeli z nastopi moških s puško. Ponovno se je za petnajstletnika izkazal Luka Lukić z rezultatom 614.2, z enakim dosežkom pa mu je danes sledil Maj KaduncJernej Adlešič tokrat zanj lepih 609.8 in Nejc Klopčič 608.1. Suzana Lukić je tokrat z veliko želje in nervoze dosegla 618.9 krogov, medtem ko je s pištolo Stellan Johansson konča z rezultatom 545 krogov.

 


08. 12. 2018

GALERIJA