23. Skirca & Trzin Walther Cup

Posebne nagrade 23. Skirca & Trzin Walther Cup 2019 in sponzorja CARL WALTHER GmbH so bile podeljene tekmovalcu z najvišjim kvalifikacijskim rezultatom. Zračno puško Walther LG400 Competition je prejela Diana Beniková iz Slovaške, medtem ko je pištolo Hammerli AP20 Pro prejela Miroslava Mincheva iz Bolgarije.

The Special awards of 23. Skirca & Trzin Walther Cup 2019 and our competition sponsor CARL WALTHER GmbH were awarded to the competitor with the highest qualification score.

The air rifle Walther LG400 Competition went to Diana Beniková from Slovakia, while Miroslava Mincheva from Bulgaria received the Hammerli AP20 Pro.

 

Ena izmed novosti letošnjega tekmovanja za 23. Skirca & Trzin Walther Cup 2019 je bila tudi slika v živo z vsemi rezultati preko našega Youtube kanala. Za to novost so se odločili naši mladi tekmovalci in uspelo jim je odlično. Vse posnetke si lahko pogledate na naslovu: https://www.youtube.com/channel/UCslFtjQkAtshx36N9oomMFw.

Mineva pa letos točno 15 let od prvega tovrstnega prenosa, ki smo ga takrat skupaj s podjetjem SiOL v živo predvajali preko interneta. S tremi kamerami, producentom in komentatorjem, ob strokovni pomoči Lojzeta Mikoliča in Pera Stojniča, je bil to za tista leta resnično podvig.

 

Zelo uspešno smo izpeljali 23. Skirca & Trzin Walther Cup 2019.

V soboto so nas zelo lepo razveselili mladinci s puško, ki so ekipno zmagali, posamezno pa sta močno izstopala Luka Lukić in Nejc Klopčič, ki sta bila najboljša že v kvalifikacijah, potem pa tudi v finalu bila dvoboj in na koncu je bil zmagovalec Luka. Med člani je z zelo lepim rezultatom končal Jernej Adlešič, dobro je nastopil tudi naš najboljši v disciplini s pištolo Mario Hološ, ki je v finalu končal na 5. mestu.

V nedeljo pa smo po dolgem času dosegli ekipne stopničke v disciplini člani puška, kjer so nas razveselili Jernej, Nejc in Luka, saj so dosegli odlično drugo mesto. Z uvrstitvijo v finale pa je Nejc Klopčič še dodatno motiviral domače občinstvo in na koncu osvojil 5. mesto.

Več o rezultatih in samem tekmovanju, pa si oglejte na naših spletnih straneh in straneh Strelske zveze Slovenije.



06. 01. 2019

GALERIJA