Še zadnji letošnji turnir slovenske lige

Zaključen je še zadnji turnir Slovenske lige, ki je poteka v Črenšovcih. Izjemno težko tekmovališče, vroče in zatohlo ozračje, je našim povzročalo ogromno preglavic, zato posledično z rezultati nismo najbolj zadovoljni, čeprav smo vseeno dosegli kar nekaj stopničk.

Že zjutraj sta nastopili dve pionirki, ki sta dosegli povprečen rezultat, nadaljevala je Pia Gaković, ki je z osebnim rekordom za las zgrešila stopničke, a osvojila skupno drugo mesto. Nadaljeval je Luka Lukić, ki je še petič v sezoni zmagal in zmagal tudi skupnem seštevku. Ekipa mladincev pa je bila tokrat samo druga, a vseeno suvereno osvojila skupni naslov. Z nekaj slabšim rezultatom je še petič zapored slavil Nejc Klopčič, ki je z maksimalnim seštevkom slavil tudi v skupni razvrstitvi.

Mladinska državna liga z zračnim orožjem je za sezono 2018/19 končana, mi pa imamo tako kadetskega kot mladinskega prvaka, ter drugo uvrščeno pionirko. Naslednje leto imamo zamenjavo generacij, obstoječim pa bomo skušali priključiti še kakšnega tekmovalca, ki bodo zasedali najvišja mesta v slovenskem prostoru.

#MojTeamSdTrzin



10. 03. 2019

GALERIJA