Kljub težkim pogojem dobri rezultati

V Zagrebu je potekal 43. Trofej Mladosti, kjer so nastopili tekmovalci iz sedmih držav. Tekmuje se samo enkrat, zato je potrebno še toliko bolj zbrati misli in se osredotočiti na svoj nastop. Na zelo težkem prizorišču na nestabilni podlagi, prehajanju in spreminjanju močne dnevne svetlobe (sonce, oblaki) in močni klimatski napravi, se tudi vrhunski tekmovalci niso znašli.

Strelsko društvo Trzin je nastopilo s sedmimi tekmovalci, najbolje pa sta se uvrstila mladinka Teja Medved, ki je z osebnim rekordom 621.1 zasedla odlično 12.mesto, medtem ko je bil Luka Lukić najboljši Slovenec na 10, mestu, tudi on pa z novim osebnim rekordom 621.9 krogov.

Izkazal se je tudi Maj Kadunc z rezultatom 617.3, medtem ko je bil Nejc Klopčič z rezultatom 615.8 zelo razočaran, prav v njegovi skupini pa je prehajanja sonca tarče prav meglilo. Tudi Suzana Lukić še išče prehod trening rezultatov na tekmovanja in tokrat za njo skromnih 613.7. Nekaj dni, treningov in dodatnih tekem potrebuje tudi Jernej Adlešič, tokrat 608.5, podobno Žan Močnik, ki se še privaja na menjavo puške, s katero je tokrat le uspel prebiti mejo 600 in končal pri 603.0.

Naslednji teden, pa že odpotujemo v Beograd, na eno največjih tekem te regije, ki se ga udeležujejo strelci iz preko 20 držav, zelo močna konkurenca, kjer pa je pred dvemi leti slast zmage okusila tudi Suzana Lukić.

#MojTemSdTrzin



02. 12. 2019

GALERIJA