Memorial Vladimirja Kebra

V Slovenskih Konjicah poteka 6. Memorial Vladimirja Kebra. V okrnjeni konkurenci so tokrat lep ekipni rezultat dosegli naši pištolaši, saj so ekipno zasedli 2. mesto, medtem ko je v finalu posamezno suvereno slavil Mario HološStellan Johansson je bil četrti, v formo pa se vrača tudi Srečko Vinko, ki je v finalu zasedel osmo mesto.

Lepe rezultate so dosegle tudi naše mlajše pionirke, ki so ekipno stale na drugi stopnički, s tretjim in četrtim mestom pa sta se izkazali Vesna Vukadinovič in Hana Šinko. Maša Urbančič je bila deveta.

#MojTeamSdTrzin

Tudi drugi dan mednarodnega tekmovanja v Slovenskih Konjicah smo dosegali zelo lepe rezultate. Že v prvi skupini je tretje mesto z nekoliko slabšim rezultatom dosegla Suzana Lukić, uspešno pa so nadaljevali mladinci, ki so ekipno suvereno zmagali. V kvalifikacijah je je zelo dobro nastopil Nejc Klopčič in z rezultatom 622,2 zmagal, zmagoslavje pa je nadaljeval tudi v finalu, kjer smo osvojili dvojno zmago, saj je na drugo stopničko stopil Luka Lukić.

Tudi v kategoriji članov smo upali na dobre rezultate in tokrat se je izkazal Jernej Adlešič z osebnim rekordom 618.1, skupaj z Maj Kadunc pa sta se uvrstila v finale, kjer je Maj ugnal vso konkurenco in prvič slavil v članski kategoriji. Ekipno so člani osvojili drugo mesto.

V odsotnosti Damijana Klopčiča, pa je tokrat vlogo SIUS pomočnika prevzela naša predsednica in mednarodna sodnica Andreja Gorjup.

#MojTeamSdTrzin



17. 02. 2019

GALERIJA