Uspešen začetek nove sezone

Z novo tekmovalno sezono je naša mladinska ekipa v popolnoma novi postavi, a še vedno zelo konkurenčna v slovenskem prostoru. Tudi letos smo začeli zmagoslavno, saj so Teja Medved, Luka Lukić in Ažbe Janežič slavili ekipno v mladinski kategoriji s puško, posamezno pa je zmagal Luka Lukić (lahko bi nastopal tudi kot kadet), Teja Medved je bila posamezno tretja. Soliden nastop je uspel tudi Ažbetu in novopečeni kadetinji Pia Gaković.

Že zjutraj so lepo nastopili pionirki Mima Turšič in Vesna Vukadinovič, med pionirji je izkušnje nabiral Domen Kolenc.
#MojTeamSdTrzin

Z državno ligo so začeli tudi v članskih kategorijah in tudi letos trzinske ekipe nastopajo v najvišjem rangu, tako s pištolo kot puško.

Prvi so danes nastopili v disciplini s pištolo in v postavi HološJohanssonVinko ekipno osvojili deveto mesto, z rezultatom 561 krogov pa se je Mario Hološ uvrsti v finale in končal na sedmem mestu.

V disciplini s puško imamo kar šest tekmovalcev, ki se lahko dokaj enakovredno kosajo v prvi ekipi. Tokrat so se v internih kvalifikacijah pomerili štirje, izven ekipe pa je tokrat ostal kapetan Jernej Adlešič. Ostali trije (LukićKaduncKlopčič) so pred leti v enaki postavi premočno zmagovali v mladinski ligi, tokrat pa za las zgrešili zmago in osvojili ekipno drugo mesto. Posamezno smo imeli dva udeleženca v finalu Suzana Lukić in Nejc Klopčič, ki sta v finalu streljala zelo dobro, na koncu sta se med seboj borila za bron, uspešnejša pa je bila Suzana s tretjim mestom, Nejc je bil četrti.

V obeh disciplinah imamo kar nekaj rezerve, a bodo svoje rezultate stopnjevali tudi nasprotniki.



19. 10. 2019