Trzin zavzema najvišja mesta v Smederovu

Fantastičen začetek naše mladine v Smederevu, kjer poteka najmočnejše tekmovanje mladih iz desetih različnih držav. Z dvema državnima rekordoma sta v mešanih parih s puško slavila Teja Medved in Nejc Klopčič, drugo mesto sta zasedla Luka Lukić in reprezentančna sotekmovalka Sara Slak.

Kapo dol #MojTeamSdTrzin.

V Smederevu je Teja Medved odprla slovenske nastope v kategoriji do 18 let v disciplini s puško. Nastopila je zelo dobro, kar se je na koncu pokazalo tudi v rezultatu 620.3 kroga in to jo trenutno uvršča na tretje mesto zelo močne konkurence.

Kot druga je nastopila nadarjena mladenka Sara Slak, ki sicer ni naša članica, a trenira po naši poti. Uspel ji je zelo lep nastop in 624.6 krogov in tudi za njo tretje mesto ob izrednih mladenkah iz Srbije.

Ker sta z nami tudi Aljaž Kerlatec in Ernest Eman Babača iz drugih klubov je prav, da tule povemo tudi njuna rezultata 596.8 in 608.7.

Za konec pa še dve veseli novici. Luka Lukić je z rezultatom 620.7 krogov osvojil drugo mesto v kategoriji do 16 let, prav tako je bil drugi Nejc Klopčič v kategoriji do 20 let in sicer z rezultatom 618.9.

 

Drugi dan mednarodnega tekmovanja so začeli fantje. Nejc Klopčič se je vseskozi lovil in iskal občutke ter na koncu izvlekel 619.8, podobno je Luka Lukić iskal svoj položaj, prihajal z linije in se postavljal nazaj in izvlekel 618.0 krogov. Ernest Babača se je tokrat uspel zbrati in izvlekel 615.0 krogov, končno pa je tudi Aljažu uspelo ujeti šestico in zaključil je s 600.4 krogi.

Teja Medved je danes konkretno odgarala tekmovanje, kar je danes prineslo solidnih 617.6 krogov. Ni pa vse zgolj v rezultatu.Zaključila je tudi popolnoma izmučena Sara, a je vseeno zmogla 617.9 kroga in veliko novih izkušenj, kako odreagirati v določenih situacijah.

Medtem sta finale zaključila Nejc in Luka. Luka je končal na petem mestu, takoj pred njim Nejc na nehvaležnem četrtem mestu. Pred izpadom je Nejc imel 0.3 kroga prednosti, zadel 10.0, a je bil nasprotnik z 10.6 boljši.

Za nami je naporen vikend, čaka nas le še pot domov.

To je za danes vse od #MojTeamSdTrzin.



03. 11. 2019