Mladinska ekipa na 1. mestu, pionirska in članska na 3. mestu

V Kidrićevem je potekal 2. turnir Slovenske državne lige mladih. Že navsezgodaj je izredno presenetila pionirka Mima Turšič, ki je dosegla odlično tretje mesto z rezultatom 178 krogov, skupaj z Laro Pevec in Vesno Vukadinovič pa so ekipno stale na tretji stopnički. Nadaljevala je Pia Gakovič, ki je dosegla njen najboljši ligaški rezultat, kar je tokrat zadostovalo za 17. mesto.

Pozno popoldne so na strelsko linijo stopili še tekmovalci mladinskih kategorij in v zelo izenačeni borbi je za samo 0.1 kroga prednosti zmagala naša Teja Medved in sicer z rezultatom 618.4, Luka Lukić je bil tokrat z nekaj slabšim rezultatom 612.6 tretji, skupno pa so mladinci ponovno slavili.

#MojTeamSdTrzin

 

V Kidričevem so drugi dan turnirja slovenske lige nastopili tudi člani. Prvi so nastopili člani s puško, ki so se borili v odlični konkurenci slovenskih strelcev, a tokrat so preko 620 krogov zmogli le trije. Urški Kuharič iz Ormoža čestitamo za nov državni rekord, ki sedaj stoji pri 629.9 krogov, sledila pa sta Klavdija Jerovšek in Nejc Klopčič s 621.7 krogov. Kot četrta pa naša Suzana Lukić s 618.0 krogi, a Suzana na treningih kaže mnogo več in prej kot slej, bo to prenesla tudi na tekmovanja. Maj Kadunc tokrat 609.9 tudi on pa je sposoben mnogo več.

Tako smo imeli ponovno dva finalista, kjer sta se Suzana in Nejc ponovno med seboj udarila za boljšo pozicijo, tokrat za četrto in pet in boljša je bila ponovno Suzana.

Ekipno smo tokrat dosegli tretje mesto, sposobni pa smo tudi več.

Med člani s pištolo je tokrat manjkal naš najboljši mož Mario, ostali pa se s pritiskom niso najbolje znašli in tokrat dosegli zadnje mesto.

#MojTeamSdTrzin



17. 11. 2019