Trzinci stopnjujejo svoje rezultate

Začeli smo s tekmovanjem posameznikov na velikem mednarodnem tekmovanju za Grand Prix Beograda. Nejc Klopčič je spet dosegel rezultat 619.5, kateremu manjka zgolj malenkost, da bi dajal zadovoljstvo. Luka Lukić se tokrat ni ujel s svetlobo in se je predvsem v začetku popolnoma izgubil in se tudi kasneje vseskozi lovil, kar je naneslo 613.0 kroga. Lovil se je tudi Jernej Adlešič, ki je vseskozi iskal enotno grupo strelov in na koncu zaključil s 607.1 kroga.

Suzana Lukić je s tekmovanjem začela kot v najboljših časih, a se je nadaljevanju vseskozi borila z neko konstantnostjo, na koncu je na ekranu pisalu 619.0. Maj Kadunc je nastopil nekoliko prehlajen, predvsem prvih 20 strelov oddal zelo dobro, tudi v nadaljevanju pa solidno in končal je pri 618.6 krogih.

Nadaljevala je Teja Medved, ki se je po včerajšnjem nezaupljivem nastopu vrnila in z novim osebnim rekordom 622.5 dosegla najboljšo trzinsko uvrstitev. Z nami je tudi Sara Slak, ki je začela zelo dobro, se vmes izgubila, se resetirala in nadaljevala v visokem slogu, kar je na koncu zadostovalo za 614.1 krogov.

Stellan Johansson še vedno okreva po poškodbi, vseeno pa je želel doseči dober rezultat, a roka enostavno še ni pripravljena oddati 60 strelov, kar pove tudi rezultat 542 krogov.



08. 12. 2019