Vrhunski nastop Teje in Nejca v mešanih parih

Pred nami je nov vikend in novo mednarodno tekmovanje, tokrat v Osijeku, kjer poteka Christmass Cup 2019. Prvi dan so na sporedu mešani pari in odlično sta se v kvalifikacijah odrezala Teja Medved in Nejc Klopčič, ki sta se kot tretja uvrstila v polfinale. V polfinalu pa sta Teja in Nejc nastopila odlično in se kot drugouvrščena uvrstila v finale, kjer se sta osvojila odlično drugo mesto. Luka Lukić je skupaj s Sara Slak za las zgrešil polfinale in končal na devetem mestu, medtem ko sta Suzana Lukić in Maj Kadunc zaključila na enajstem mestu.

V Osijeku tekmovanje odpirajo pištolaši in tudi trzinci imamo svojega predstavnika Stellana Johanssona. Tokrat Stellanu ni šlo vse po načrtu in s 534 krogi končal na 37.mestu.

Naslednji sta nastopili Teja in Sara. Prva je začela odlično, se vmes nekoliko izgubila, se po posvetu ponovno aktivirala in zaključila v svojem slogu, žal se je uspela vrniti le do devetega mesta z rezultatom 619.2. Tudi Sara je danes odstreljala zelo korektno in pokazala serijo odličnih zadetkov in se vrača v formo iz začetka sezone. Tokrat solidnih 616.2.

Nastopila sta tudi Nejc in Luka, ki se v zadnjem obdobju lovita v povprečju, rezultat je sicer oba odpeljal v finale, a 617.7 in 615.6 ni tisto kar sta sposobna. Suzana je s 610.9 zgolj opravila trening za jutri.

Zadnji dan mednarodnega tekmovanja v Osijeku začenjajo dekleta in sicer v enotni kategorini članic.

Suzana LukicTeja Medved in Sara Slak so že na liniji in streljajo zelo dobro. Vse tri so na koncu dosegle rezultat preko 620 krogov, Sara 622.4, Suzana 620.4 in Teja 620.1. Res lepo pred nadaljevanjem sezone.

Na liniji pa nova trojka, Nejc Klopčič, Luka Lukić in Maj Kadunc, ki pa se dokaj lovijo, za razliko od deklet. Nejcu je na koncu ponovno nekaj malega zmanjkalo do 620 in zaključil s 619.0, tudi Maju se danes puška ni umirila in posledično pristal pri 611.4, medtem ko je Luka danes odstreljal povsem brez kontrole in zaključil pri 605.9.

Nastopil je tudi Stellan Johansson kot naš edini pištolaš, ki poi poškodbui še vedno lovi občutke in dosegel je 542 krogov.



15. 12. 2019

GALERIJA